Людям з порушення зору Звичайна версія

Оголошення про проведення безпосереднього продажу майна банку ПАТ «БАНК КАМБІО»

23.11.2015

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства «БАНК КАМБІО» оголошує про початок з 23 листопада 2015 року безпосереднього продажу майна ПАТ «БАНК КАМБІО», а саме:

- Касової техніки та банківського обладнання;

- Комп’ютерної та офісної техніки;

- Телефонії, фото, аудіо, відео та охоронної техніки;

- Інструментів, приладів, інвентаря;

- Меблів;

- Інших основних засобів.

З переліком майна можна ознайомитись на офіційному сайті ПАТ «БАНК КАМБІО» за адресою: www.cambio.com.ua

Банк здійснює продаж майна безпосередньо юридичним та фізичним особам лотами, що містять декілька об'єктів продажу. Оціночна вартість лоту не перевищує 10 мінімальних заробітних плат на дату продажу.

Майно знаходиться за адресами: м.Київ, вул. Драгомирова, 10/10; м. Київ, вул. Аеродромна, 11; м. Київ, просп. Перемоги, 50; м. Дніпропетровськ, пр. Гагаріна, 115; м.Запоріжжя, вул. Дзержинського/Радянська, 51/21.

Для придбання майна потенційним покупцям необхідно написати заяву на ім’я уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку за встановленою формою, що наведена нижче (заява). Після розгляду заяви укладається договір купівлі-продажу майна.

Кошти покупцем вносяться в касу Банку або перераховуються на накопичувальний рахунок не пізніше наступного робочого дня після укладання договору.

Придбане майно передається за актом приймання-передачі та вивозиться покупцем самостійно зі складу банку.

Гарантії на придбане майно не надаються, майно поверненню не підлягає.

Додаткову інформацію щодо придбання майна можна отримати за телефонами:

(044)-459-75-21 та (044)-459-01-27.

Детальна інформація щодо продажу майна неплатоспроможних банків розміщена на Інформаційному порталі Фонду за посиланням http://torgi.fg.gov.ua/