Людям з порушення зору Звичайна версія

У ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу картини польського художника Бенна

29.06.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

12 липня уперше у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон, лотом на якому буде картина відомого польського художника Бенна (Benejou Rabinowicz, 1905 – 1989) «За читанням». Картина має «Сертифікат на витвір мистецтва», виданий відомим аукціонним домом, та на перші торги виставляється із початковою ціною реалізації 72 001,80 грн. Активперебуває на балансі ПАТ «Банк Камбіо».

Картина «За читанням» була створена усередині ХХ століття. Техніка виконання – маслом. Розмір полотна – 45 на 55 см.

Польський художник Бенн, справжнє ім’я Бенжой Рабінович, народився та виріс у родині відомого архітектора. Тривалий час жив та працював у Парижі.

Детальна інформація про лот, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Початкова ціна реалізації на аукціоні, який відбудеться 12 липня у системі ProZorro.Продажі, – 72 001,80 грн. Організатор торгів – Товарна біржа «ІННЕКС». Заявки на участь  у торгах приймаються до 11 липня.

Варто наголосити, що у публічному паспорті торгів також визначені дати та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.   

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.