Людям з порушення зору Звичайна версія

Вертоліт та літаки – на продаж виставлено права вимоги за кредитами із цінним рухомим забезпеченням

17.05.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Щотижня на продаж через систему «Prozorro.Продажі» виставляється по одній тисячі активів банків, що ліквідуються. Переважна більшість лотів – права вимоги за кредитами. При цьому забезпеченням виконання за зобов’язаннями може бути все – від елітної нерухомості – до приватних літаків та теплоходів. 

19 травня відбудеться аукціон з продажу права вимоги за кредитом ПАТ «БАНК КАМБІО», у забезпечення за яким передано, зокрема, пасажирський вертоліт Еuгосорtег АS350ВА, що територіально розташовується на одному зі столичних вертолітних майданчиків.

Компанія-позичальник зареєстрована у Києві, сфера діяльності – оптова торгівля хімічними продуктами.

Початкова ціна реалізації активу на повторних торгах – 1 069 954,21 грн. Умови участі у торгах, паспорта активу та торгів – за посиланням.

23 травня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитним договором, у забезпечення за яким, зокрема, передано два пасажирські літаки Boeing 735-500. Актив АТ «ЗЛАТОБАНК» виставляється на повторні торги із початковою ціною реалізації – 224 447 134,40 грн.

Компанія-позичальник не перебуває в процесі припинення і веде активну діяльність на вітчизняному ринку пасажирських авіаперевезень.

Детальна інформація про актив, умови участі у торгах та розширений опис забезпечення – за посиланням. Заявки на участь у торгах приймаються до 22 травня. Сторінка аукціону на сайті «Prozorro.Продажі» – тут.  

Детальну інформацію про заплановані аукціони з продажу активів неплатоспроможних банків та результати торгів можна знайти на Офіційному сайті та Інформаційному порталі Фонду